Årets siste medlemsmøte gikk av stabelen torsdag 5/12

Årets siste medlemsmøte gikk av stabelen torsdag 5/12

Årets siste medlemsmøte gikk av stabelen torsdag 5/12.

Rundt 100 av våre medlemmer var samlet for faglig påfyll etterfulgt av mingling og vakker sang fra Tone Damli.

ELbilforeningen ved Christina Bu presenterte store markedsmuligheter for EFOs medlemmer i årene som kommer. ELbil og ELvarebilsalget øker og etterspørselen etter infrastruktur er et av de viktigste elementer de neste årene. I dag finnes det 2200 hurtigladere og behovet i 2025 vil være hele 9600 – detter gir bransjen store markedsmuligheter.

 

Videre presenterte Adm.dir Frank Jaegtnes i Elektroforeningen EFObasens rolle i digitaliseringen av byggebransjen – de obligatoriske feltene i EFObasen vil gå fra 16 til 32. Dette var styre vedtatt tidligere på dagen. Den nye EFObasen lanseres i 2020.

 

Varde Hartmark presenterte sin sin markedsrapport laget på oppdrag fra EFO. De målte temperaturen på markedet og har analyserte bransjens verdikjede.

 

Videre presenterte Seema ved Maja Vikan, noen av resultatene i potensialstudien som de har utført for EFO om mangfoldet i bransjen. Det ble også presentert en del tiltak som blant annet mangfoldsnettverk. Dette vil de bli sendt ut informasjon om senere.

 

Jan Grønbech, som tidligere denne dagen hadde meldt sin avgang etter 14 år som leder av Google Norge, holdt sin aller siste presentasjon som leder for Google for EFO sine medlemmer. Hvorfor har Google fokus på mangfold og hvorfor er dette viktig i dagens samfunn.

 

Kvelden ble avsluttet med mingling, fingermat og sang fra Tone Damli.

 

 

Stikkord
, ,