Beste innholdsleverandør i EFObasen 2017

Beste innholdsleverandør i EFObasen 2017

Elektroforeningen holder hvert halvår en konkurranse for å kåre den beste innholdsleverandør til EFObasen. Neste kåring blir på julemøtet 30. november på Hotel Continental. Vinnerne får heder, ære og et diplom som bevis på bragden.

For tredje gang arrangerer Elektroforeningen en konkurranse om å bli beste innholdsleverandør for EFObasen. Igjen er det kvaliteten på varedataene som må være god for å være med å kjempe i teten. For å bevise seg som den beste innholdsleverandøren er det denne gangen om å ha størst vekst i andel produkter med ETIM-egenskaper siden generalforsamlingen. Alle medlemmer og kunder som har minst 100 aktive produkter i EFObasen deltar automatisk i konkurransen. De tre beste medlemmene og den beste kunden vil blir premiert under middagen på Hotel Continental. I fjor var det sterk konkurranse i de siste månedene før julemøtet, og vi forventer et lignende press i år.

 

Eksempel

La oss si at bedrift A har fått beriket 300 av sine 500 aktive produkter med ETIM-egenskaper siden 14. april i år. Da vil deres «score» være 60%. Tallene blir sammenlignet med status 14. april, som var da vi talte status før premieringen på generalforsamlingen. Det er altså veksten siden litt før generalforsamlingen som blir undersøkt.

Listen oppdateres hver fredag formiddag.

 

Status i konkurransen

Under vises de medlemmene og kundene som leder i konkurransen. Etter hvert som flere gjør byks oppover i rangeringen vil flere komme på listene under. De som har høyest rangering står øverst i listen:

 

Medlemmer som leder i konkurransen om beste innholdsleverandør

Siemens AS, Div. A&D
Panduit Europe Limited EEIG
SG Armaturen AS
Glen Dimplex Nordic AS
HellermannTyton AS
Draka Norsk Kabel AS
Miltronic AS
Nexans Norway AS
Rittal AS
OBO Bettermann AS

 

Kunder som leder i konkurransen om beste innholdsleverandør

UTC Fire & Security Norge AS
Etman Distribusjon AS
Fluke Norge AS

 

Finner du ikke din bedrift i listen og lurer på hva som skal til for å komme opp på pallen? Ta kontakt med fagansvarlig for analyse Pål Kristian Granholt.

Lurer du på hvordan du kan få registrert flere ETIM-egenskaper på dine produkter? Ta kontakt med digitalsjef Phillip Tran.