Bli kunde i EFO

Hva får jeg som kunde i EFO?

Som kunde i EFO får du tilgang til å registrere produkter i EFObasen. Produktene og produktdataene som registreres i EFObasen blir tilgjenglige for alle grossistene i EFO.

De samme produktene blir også søkbare for byggherrer, arkitekter og rådgivere gjennom B-Link.

Les retningslinjer for innmelding og bruk av Elnummer.

Hva koster å være kunde i EFO og ha produkter i EFObasen?

Som kunde i EFO betaler du for de Elnummer som du har i EFObasen. Elnummer som er slettet betaler du selvfølgelig ingen ting for, men aktive, preregistrerte og avviste Elnummer tilhører kategorien det skal betales for.

Har du valgt å ha langtidsreservasjoner, må disse også betales for.

Se denne linken som viser prisliste på Elnummer og langtidsreservasjoner.

Vil det lønne seg å bli medlem?

Kanskje vil det lønne seg for deg å bli medlem i stedet for kunde? Som medlem får du halv pris på Elnummer.

Les mer om medlemskap her og se også oversikten «Medlem eller kunde – hva er best for meg?»

Jeg vil søke om å bli kunde i EFO slik at jeg kan registrere produkter i EFObasen

Når du ønsker å bli kunde i EFO, må innmeldingsskjema og firmaattest sendes oss. Etter at skjemaet er fylt ut, kan firmaattest lastes opp. Du vil få spørsmål om å godkjenne betingelsene, og når det er gjort trykker/velger du «send inn». Det vil da blir autogenerert en pdf-fil. Denne pdf-filen, som består av innmeldingsskjemaet og firmaattesten, vil bli sendt til din e-postboks. Du må deretter undertegne skjemaet og sende det til elektroforeningen@efo.no

Gå til innmeldingsskjemaet

Behandlingstiden på innmelding som kunde er 1-3 dager. Vedkommende som er oppført som hovedkontaktperson vil bli kontaktet av EFO og få ytterligere informasjon og opplæring om registrering av Elnummer i EFObasen. Nye kunder kan dermed umiddelbart starte med å registrere produkter i EFObasen.

Ved eventuell utmelding av Elnummer i EFObasen, må avtalen sies opp innen 30. november. Oppsigelsen effektueres pr. 31. desember og får effekt for påfølgende år.