Påmelding åpnet: Bli med EFO til CES2020 – verdens største elektronikkmesse

Påmelding åpnet: Bli med EFO til CES2020 – verdens største elektronikkmesse

Studietur 7.-11. januar 2020, Las Vegas:

Hva er de største nyhetene og trendene i verden når det kommer til

  • Smarte byer og smarte hjem, Kunstig intelligens og robotisering og IoT infrastruktur

Trykk her for påmelding!

Smarte byer og smarte hjem, kunstig intelligens og robotisering og IoT infrastruktur. Dette og mye mer er blant temaene på CES2020. I tillegg planlegger vi studiebesøk til Nevada Energy for å bli kjent med deres store satsing på offgrid løsninger.

Bli med på en spennende tur sammen med bransjekollegaer fra elektro- og energibransjen!

Studieturen arrangeres i samarbeid mellom EFO og Smart Energy Network. Egenandel kr 12.500,- (10.000 for bedrifter som er medlem av EFO/Smart Energy Network) dekker velkomstmiddag, messebillett alle dager, skreddersydd program i 3 dager (med rom for egne avtaler/besøk og egentid på messen), egne møter kun for gruppen og avslutningsmiddag med påfølgende show.

Deltagerne bestiller og betaler selv for fly, hotell og måltider som ikke er inkludert i fellesprogrammet (vi har en anbefalt rute og hotell – men det er helt opp til den enkelte når man vil reise og hvor man vil bo).

Fellesprogrammet starter med en velkomstmiddag 7. januar klokken 20.00. Hit kommer selveste CES-sjef Steve Koenig for å treffe oss. På velkomstmiddagen møter vi også flere andre norske grupper som er i Vegas for å delta på CES, blant annet Nelfos hovedstyre. Deretter følger tre spennende dager med flere planlagte besøk både på og utenfor messen. Det blir også tid til å utforske messen på egenhånd for de som ønsker det. Programmet avsluttes på kvelden 10. januar med felles middag og påfølgende show. Vi anbefaler derfor å bestille fly med ankomst mandag eller tirsdag, og retur lørdag.

Det er begrenset antall plasser.  Trykk her for påmelding! Siste frist for å komme med på felles hotellbestilling er 3. oktober.