EFO 100år på Eliaden – Arendalsuka neste!

EFO 100år på Eliaden – Arendalsuka neste!

Vi kickstartet vårt 100års jubileum på Eliaden og viste frem flere av våre medlemmers produkter og løsninger, slik at vi kan nå vår visjon om å bli verdens første helelektrisk samfunn.

Tusen takk til alle som bidro med utstyr til utstillingen som var en stor suksess.

Dere treffer EFO under Arendalsuka 13-17 august hvor vi har med oss utstillingen, i Gågata. Håper vi sees!

 

EFO skal til Arendalsuka – skal du?

I så fall håper vi du kommer innom en av våre møteplasser eller ett av våre arrangementer!

 

 

Våre arrangementer:

 

Mandag til fredag: Åpen båt

Innerst i pollen i Arendal sentrum har vi gjort om Franks seilbåt til EFOs minglestasjon. Dette har vært en stor suksess og vi har hatt både ministre, byråder, organisasjonsledere og medlemmer innom. Vi håper på minst like godt besøk i år! Når den grønne løperen ligger ute er en eller flere av oss til stede og det er bare å komme om bord. Vi har selvfølgelig også ekstra energi til tomme mobilbatterier.

Mandag til fredag: Stand i gågata

Vi tar med oss jubileumsutstillingen som ble laget til Eliaden og har fått sette opp denne som stand i gågata i Arendal sentrum. Her viser vi frem våre medlemmers løsninger. Standen følger Arendalsukas offisielle åpningstider slik disse fremgår av arendalsuka.no. Her blir det også mulig å møte flere av våre medlemmer, som Schneider, Eaton, Sensio og Futurehome.

 

Tirsdag 14/8 kl. 10.00 – 12.00: Utslippsfrie byggeplasser

Bellona arrangerer seminar om utslippsfrie byggeplasser. ABB deltar med innlegg, og Per Øyvind representerer EFO i en debatt med politikere om hvordan en kan få fortgang i elektrifisering av byggeplasser.

Møtet finner sted på Eureka kompetanse.

 

 Onsdag 15/8 kl. 12.00 – 14.00: Infrastruktur for maritim elektrifisering

Gigabatteri i alle norske havner? Storstilt nettforsterkning? Lokal energiproduksjon? Hva må til av infrastruktur for helelektrifisering av norsk maritim sektor? Seminaret arrangerer vi i samarbeid med Nelfo og Bellona. Frank holder ett av åpningsinnleggene på seminaret.

Møtet finner sted på MØR biffhus.

 

Onsdag 15/8 kl. 15.30 – 16.30: Hvor elektrifisert er Norge?

Sammen med Bellona har vi kartlagt graden av elektrifisering i Norge. Resultatene legger vi frem på dette seminaret. Frank holder åpningsinnlegget og Per Øyvind leder en panelsamtale om hvordan vi kommer fra der vi er i dag til et helelektrisk samfunn.

Møtet finner sted på Eureka kompetanse.

 

Torsdag 16/8 kl. 14.00 – 16.00: Verdensmester i elektrifisering – blir det jobber av sånt?

Energi Norge lanserer ny nettside om elektrifisering. Frank representerer EFO med et innlegg om vår visjon om Norge som verdens første helelektriske samfunn.

Møtet finner sted på MØR biffhus.

 

Se hele programmet for Arendalsuka på www.arendalsuka.no

 

 

Se filmen fra Eliaden her