Eliaden 2018: – En kjempesuksess!

Eliaden 2018: – En kjempesuksess!

Over 19.000 besøkte Eliaden 2018. Medlems- og markedssjef i Elektroforeningen (EFO), Ida Thorendahl anslår at ca 1/3 av disse var innom EFOs stand. – En kjempesuksess!

 

 

100 år i 2018

Elektroforeningen fyller 100 år i 2018 og deltagelse på Eliaden var en del av 100-års markeringen. Les mer om dette hos Elmagasinet.

Viste frem medlemmenes løsninger

Målet med EFOs stand var imidlertid ikke å promotere EFO. – Vi ønsket å vise frem løsningene til våre medlemmer, sier Ida Thorendahl. -Våre medlemmer levere løsningene som gjør at Norge kan bli verdens første helelektriske land. Byggfakta besøkte EFOs stand og laget et stort intervju med Ida som kan leses her.

VIP-omvisninger

På Eliadens første dag var EFO medarrangør av flere VIP-omvisninger. Fem ulike grupper fikk guidede turer. Alle gruppene var innom EFOs stand. I tillegg ble en rekke av EFOs medlemmer besøkt. Dette fikk vi veldig gode tilbakemeldinger på, både fra de som deltok og de som fikk besøk, forteller Thorendahl. – På Eliaden i 2020 skal vi forsøke å legge opp til enda flere slike guidinger, forteller hun.

Kobles opp mot næringspolitikk

Effekttariffer har vært en viktig næringspolitisk sak for EFO. Det var derfor helt naturlig at standen også tok mål av seg å vise frem at bransjens har løsninger på effektutfordringene. – Vi hadde veldig mange innom som var svært interesserte i akkurat denne problemstillingen, forteller næringspolitisk direktør i EFO, Per Øyvind Voie. Les mer her: – Slik kan forbrukerne spare tusener når effekttariffene kommer