Elnummer faktureres 15. juni (kunder) og 15. august (medlemmer)

Elnummer faktureres 15. juni (kunder) og 15. august (medlemmer)

Elnummer faktureres 15. juni for kunder og 15. august for medlemmer. Har din bedrift oppfylt kravet om minimum 70 % ETIM-egenskaper på alle produkter? Slik unngår dere dobbeltfakturering.

 

Elnummer uten nok egenskaper koster dobbelt

15. juni (kunder) og 15. august (medlemmer) er det tid for årets fakturering. Oppdatert prisliste ligger her. Alle* aktive produkter som ikke har minimum 70 % av relevante ETIM-egenskapene utfylt vil faktureres dobbel pris. Dere unngår dette ved å komplettere produktinformasjonen på deres produkter innen midnatt 14. juni (kunder) / 14. august (medlemmer).

 

Lurer du på hvordan dere ligger an?

Ved å gå inn i EFObasen på «Min side», og bla ned til «Antall produkter som mangler påkrevde felter», kan du se hvordan deres produkter ligger an. Du kan også finne en komplett oversikt over hvilke produkter som trenger mer produktdata ved å klikke på «Klikk her for å se en oversikt over utfylte ETIM data»

 

Trenger dere hjelp?

Det er fortsatt ledige plasser på neste EFObaseskole (5. juni).

Det er også mulig å ta kontakt med Phillip Tran (phillip@efo.no) eller Knut Vibstad (knut@efo.no) for hjelp.

 

*Noen produkter kan ikke ETIMklassifiseres og er selvfølgelig unntatt fra kravet om utfylling av ETIM-egenskaper. Mener du dette gjelder noen av dine produkter så må du gi oss beskjed om dette.

 

Hvorfor er vi så strenge?

EFObasen er en viktig kilde til produktinformasjon for handel/grossistene, entreprenører, arkitekter og rådgivere. Grossistene er i dag helt avhengige av at komplett produktinformasjon for å kunne markedsføre, selge og levere produktene som ligger i EFObasen. Samtidig blir kravene til produktinformasjon stadig strengere lenger ut i verdikjeden. Fokuset på digitalisering av BAE-næringen øker hele tiden og god produktinformasjon er en nøkkel for å lykkes med dette. Skal EFObasen være relevant i fremtiden må den inneholde informasjonen brukerne etterspør.