Elvarme – fleksibelt, effektivt og økonomisk

Elvarme

Elvarme – fleksibelt, effektivt og økonomisk

Elvarme er fremtidens varmesystem. Visste du at elektrisk oppvarming er hovedårsaken til at norske bygg har mye lavere klimautslipp enn bygg andre steder i verden? Elvarme er både fleksibelt, effektivt og økonomisk. Les mer i vår ferske brosjyre om elvarme.

Elvarme – avgjørende for et helelektrisk Norge

Klimautfordringene har gitt næring til EFOs visjon om et helelektrisk Norge. Målet er å legge om forbruket av fossile brensler til elektrisitet, slik at store utslippsreduksjoner kan realiseres.

I Norge er store deler av varmemarkedet allerede helelektrifisert. Men i jungelen av varmealternativer er enkelte opptatt av hvorvidt elektrisk oppvarming vil være et fornuftig valg også i fremtiden. Har vi nok strøm? Hva blir prisen på strøm? Er strøm miljøvennlig?

 

Ny brosjyre om elvarme

EFO har utarbeidet en ny brosjyre om elvarme sammen med Nelfo og Elvarme Norge. Brosjyren tar for seg mange av spørsmålene folk har om strøm som oppvarmingskilde. Den gir deg mange gode grunner til å velge elektrisk oppvarming i fremtiden, enten du vurderer varmekabler, tradisjonelle varmegjennomstrømningsovner eller moderne panelovner.

 

Gode grunner for å velge elvarme

I brosjyren går vi nærmere inn på flere gode grunner for å velge elektrisk oppvarming:

  • Lønnsomt for de aller fleste
  • Fungerer utmerket i kombinasjon med andre varmeløsninger
  • Miljøvennlig og fremtidsrettet
  • Presis varmeavgivelse gir et godt inneklima
  • Tiltalende, praktisk og vedlikeholdsfritt

Les mer om alle disse i brosjyren du finner lenke til under.

 

Digital utgave av brosjyren

Digital utgave av brosjyren finner du her: Elvarmebrosjyre (digital utgave)

 

Utgave for trykk

Om du ønsker å skrive ut brosjyren finner du her en utgave i høyere oppløsning beregnet for trykk: Elvarmebrosjyre (trykk/print utgave)

 

Hvor elektrifisert er Norge?

Lurer du på hvor elektrifisert norske bygg egentlig er? Eller kanskje du lurer på tallene for en annen sektor, eller Norge som helhet? På Elbarometer.no finner du oversikten.

 

Spørsmål/kommentarer

Har du spørsmål og/eller kommentarer til brosjyren må du  gjerne ta kontakt med oss. Vår kontaktinformasjon finner du her.

Stikkord