Første medlem med 70% ETIM på alle produkter!

Første medlem med 70% ETIM på alle produkter!

nVent er EFOs første medlem som har oppnådd 70% ETIM egenskaper på alle sine produkter i EFObasen. Vi gratulerer!

EFO sendte kake og det ble stor feiring hos nVent.

1.mai i år skiftet Pentair navn til nVent.

Skal man få til en forbedring må det stilles krav – sier Micael Karlsson, Product Marketing Manager i nVent. Vi har jobbet lenge med å forbedre innholdet i EFObasen gjennom tekst, produktdata og bilder. ETIM har vært en viktig del av dette arbeidet.

Har det vært mye jobb å få på plass ETIM-egenskapene?
At vi nå ble best i klassen viser at vi har gjort et bra og langsiktig arbeide. Vi har opparbeidet oss en enda bedre kunnskap om produktene som har vært lærerrikt, men det har selvsagt vært en god del arbeide å få alle ETIMegenskapene per produkt på plass – men det er det virkelig verdt!

Han forteller videre at nVent syns EFObasen er den beste på Nordisk plan innen elektrobransjen, den er enkel å jobbe i og har veldig mange gode funksjoner som gjør det lett å søke, samt å få ut ulike lister. Han legger også til at EFO gjør en meget god supportjobb når det dukker opp spørsmål underveis.

Vi jobber hele tiden med å forbedre og utvikle produktenes ETIMegenskaper, og vi skulle gjerne hatt en måling på status for alle våre ETIMegenskaper per produkt, avslutter Micael Karlsson.

 

nVent har vist at det er mulig. Følg det gode eksempelet og kanskje det er deres selskap som mottar kake, heder og ære neste gang?

Stikkord
,