EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Arendalsuka: Mangfold og kjønnsbalanse i elektrobransjen

Elektroforeningen ønsker å bidra til at bransjen fortsetter å tilpasse seg dagens og fremtidens krav, og vi ser at det er en stor fordel om bransjen jobber for et bredere mangfold. Det er ikke til å legge skjul på at bransjen har en god del flere menn enn kvinner i de fleste stillinger. Det er bevist i dag at mangfold fører til økonomisk vinning – så hvorfor har vi ikke vært bedre på dette feltet?

Under arrangementet vårt om bord EFObåten i Pollen 17. august ønsker vi å dykke ned i temaet «Mangfold og kjønnsbalanse i elektrobransjen.»

Vi skal utforske underliggende likestillings- og inkluderingsutfordringer, og hvordan disse påvirker arbeidsmiljøet. Med oss får vi besøk av Loveleen Brenna, grunnleggeren av Seema(Senter for mangfoldsledelse), Åse Kristin Ask Bakke, stortingsrepresentant fra Familie- og kulturkomiteen (Arbeiderpartiet) og Line Cecilie Jakobsen, HR direktøren i Schneider Electric.

Elektroforeningens markedsdirektør, Ida Thorendahl, leder samtalen. Hun er sertifisert mangfoldsleder gjennom Seema, og har jobbet med å øke kunnskap og interesse for mangfold i bransjen gjennom flere år.

 

Arrangementet kan følges digitalt gjennom Facebook om man ikke har mulighet til å delta fysisk.

Sted

EFObåten i Pollen og digitalt

Dato

17

.

08

.

2022

Tid

11:00-11:30

Bli medlem i EFO
Bli medlem