Næringspolitikk

Gjennom vårt næringspolitiske arbeid bidrar EFO til nye markedsmuligheter for våre medlemmer

Per Øyvind Voie

Nyheter fra Elektroforeningen om næringspolitikk

  • Statsbudsjettet for 2019 ble lagt frem av regjeringen 8. oktober. Nå jobber Stortinget med ulike endringsforslag, og EFO bidrar med innspill til fire av stortingskomiteene. Her kan du lese våre forslag.

  • Statsbudsjettet 2019 Statsbudsjettet ble fremlagt 8. oktober, og EFOs næringspolitiske direktør, Per Øyvind Voie, har gått gjennom det med «elektroøyne». Her er en oversikt over noen av sakene han har bitt seg merke i.

  • 5-6 desember er det duket for Evolve på Lillestrøm. Det blir messe og konferanse, med fokus på Smarte byer. Hvordan fremme sammfunnsinnovasjon, hvordan kan vi se muligheter og gjøre deltakerne bedre rustet til å løse utfordringer knyttet til morgendagens byplanlegging og mobilitet?

EFO mener

EFO avgir hvert år flere høringsinnspill på vegne av våre medlemmer. Her kan du lese mer om våre innspill til myndigheter og politikere.

IEE

IEE (Interessegruppen for energieffektivisering) er et samarbeid mellom EFO og Nelfo. I interessegruppen møtes de av våre medlemmer med størst engasjement innen energieffektivisering til felles arbeid med kompetanseheving og markedsutvikling.

Elektroforum

EFO er en av eierne av stiftelsen Elektroforum, som blant annet arrangerer Eliaden annet hvert år.