EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Annonse i EFObasen?

EFObasen får stadig flere brukere. Gjennom APIer er basen integrert med alt fra grossistenes handelsløsninger, til Boligmappa, El-Verdi, Elscoop, Elektrounion, Holte og mange flere. Nelfos Eldata lenker direkte inn i EFObasen.

I sum gir dette et høyt antall besøkende, slik at vi kan garantere minst 50.000 visninger av hver annonse - hver måned. Om en annonse mot formodning ikke oppnår 50.000 får den automatisk løpe en måned til uten ekstrakostnad.

Begrenset antall annonser tilgjengelig

For å være sikre på at vi klarer å levere de garanterte antall visninger på hver annonse har vi kun et begrenset antall annonser tilgjengelig til salg hver måned. Første-mann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det er mulig å reservere annonseplass for inntil 12 måneder frem i tid.

Send e-post til elektroforeningen@efo.no for å booke din annonse.

 

Kvalitetskrav

Annonser skal være relatert til EFObasen og EFObasens brukere. EFO forbeholder seg retten til å avvise annonser som EFO vurderer og ikke være relevante for EFObasens brukere.

 

Priser for 2021

Pris gjelder per annonse per måned. Ingen selskaper kan kjøpe mer enn 4 annonser per måned.

Pris for medlemmer av EFO: 5.000 kroner

Pris for andre: 10.000 kroner

 

Format                                                                                            

Annonsen sendes ferdig til elektroforeningen@efo.no, i jpg format, i størrelse 311x262 (BxH). Legg ved lenkeannonsen skal vise til.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing