EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Eliaden 2021 avlyses

Av:
Last ned PDF
18.9.2020

Vi har jobbet på spreng siden myndighetene i mars iverksatte de strenge tiltakene på grunn av koronaviruset, for å se om det var mulig å gjennomføre Eliaden i januar 2021. Fremdeles er det restriksjoner på arrangementer med over 200 personer og stor usikkerhetknyttet til fremtiden.

Styret i Elektroforum har derfor bestemt at Eliaden 12. -14. januar 2021 på Norges Varemesse avlyses.

- Dette er en beslutning som er tung å ta. Vi hadde gledet oss stort til å ønske hele elektrobransjen velkommen til Norges Varemesse og Eliaden i januar. Eliaden har snart vært arrangert i 50 år, men det er hensynet til utstillere og besøkendes sikkerhet som er det som veier tyngst når vi nå har tatt denne beslutningen, sier styreleder Frank Jaegtnes i Elektroforum.

Vi er i en tid preget av stor usikkerhet og uvisshet. Som arrangør av et så stort arrangement har vi et særlig ansvar for å minimere risiko for smitte. Om vi skulle arrangert Eliaden i det omfang vi normalt gjør, ville de forbyggende smitteverntiltakene vært både gjennomgripende og begrensende for både de besøkende og utstillernes adferd. Eliaden er en møteplass som skaper kontakt mellom mennesker. Og det er det vi nå dessverre må unngå. At vi nå velger å avlyse Eliaden, gjør at både utstillere og besøkende kan ha mest mulig forutsigbarhet når det kommer til planlegging av aktiviteter og kostnader. Det er selvsagt også viktig for oss i en tid hvormange bedrifter og ansatte opplever stor usikkerhet rundt fremtiden, avslutter Jaegtnes.

Neste Eliade blir i 2022

Eliaden arrangeres 31. mai – 2. juni 2022. Vi håper alle besøkende og utstillere allerede merker seg denne datoen i kalenderen.

-Avlysing betyr at vi har god tid til å planlegge for tidenes Eliade i 2022, sier prosjektdirektør Svein Arnesen i Eliaden.

Han lover at prosjektgruppen vil bruke tiden godt,og at målet er at Eliaden i 2022 skal bli bedre enn noen gang.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing