EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Energismarte Bygg 2024

Energismarte Bygg 2024

Nelfo og EFO inviterer til Energismarte Bygg Konferansen 2024 på Thon Hotell Arena, Lillestrøm. Meld deg på her.

Meld deg på konferansen Energismarte Bygg 2024 og hør hvordan myndighetene mener vi skal frigjøre 10 TWh strøm fra bygninger og skaffe sol på hvert tak! Og hvordan mener utbyggere og byggenæring selv vi kommer fra ord til handling slik at eksisterende og nye bygninger blir energismarte? I tillegg tar vi teknologidebatten; Er proptech bare buzz-ord, og SD-anlegg en dinosaur? Se fullt program her.

Det blir minikonsert med Magnus Grønneberg! Alene med gitaren vil Grønneberg fremføre kjente og litt mer ukjente sanger fra sin karriere. De fleste kjenner han som vokalist og låtskriver i CC Cowboys.

Vi skal kåre Årets Energismarte bygg! Nominasjonsvinduet er åpent frem til 20. februar. For å nominere din kandidat, klikk her. Målet med kåringen er å løfte frem inspirerende rehabiliteringsprosjekter. Eksempler på hva vi ser etter er prosjekter som har tatt i bruk innovative, nye løsninger, eller prosjekter som har benyttet smart bruk av kjent teknologi. Vi ønsker å høre om hvordan rehabiliteringen ble planlagt og gjennomført, og om hvordan bygget fungerer for dem som bruker det i dag.

Benytt muligheten til å oppdatere deg på hva som skjer på energieffektiviseringsfronten, og meld deg på Energismarte Bygg Konferansen 2024.

Målgruppe: Eiendoms- og byggeiere, rådgivere, entreprenører, installatører og leverandører

Velkommen!

Sted

Thon Hotel Arena, Lillestrøm

Dato

06

.

03

.

2024

Tid

10:00

Bli medlem i EFO
Bli medlem