EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Årets viktigste konferanse? Velkommen til Energismarte Bygg Konferansen

Norge er ikke skjermet fra energikrise og strømprissjokk. Nå er energieffektivisering viktigere enn noen gang.
På Energismarte Bygg Konferansen 16.-17. februar i Lillestrøm får du konkrete tips til hvordan man kan redusere energiforbruket i yrkesbygninger, og spare penger.

Under konferansen kommer det innledere fra hele bransjen, og vi får høre fra blant annet Norsk Eiendom, Lyskultur, NBBL, Drammen kommune og Rørentreprenørene Norge. I tillegg blir det politikerdebatt med politikere fra olje- og energidepartementet, SV, MDG, R, H og V. Temaet for debatten er hvordan vi kan få kontroll på energisituasjonen, og om hvordan energieffektivisering og lokal energiproduksjon kan bidra på sikt.
Vi får også besøk av Olaf Tufte, som kommer for å holde foredrag på ettermiddagen 16. februar. På kvelden kommer Marion Ravn for å holde mini-konsert!
Se hele programmet for konferansen her.

I tillegg til et spennende program, får vi besøk av utstillere fra Eaton, Elektroforeningen, Glamox AS, Instell AS, Ledvance AS, Micro Matic Norge, Schneider Electric og Wago Norge AS.

Under middagen 16. februar blir Årets Energismarte bygg kåret. Nominasjonsvinduet er åpent frem til 1. februar, og vi har allerede fått flere gode kandidater. For å nominere din kandidat, klikk her. Målet med kåringen er å løfte frem inspirerende rehabiliteringsprosjekter. Eksempler på hva vi ser etter er prosjekter som har tatt i bruk innovative, nye løsninger, eller prosjekter som har benyttet smart bruk av kjent teknologi. Vi ønsker å høre om hvordan rehabiliteringen ble planlagt og gjennomført, og om hvordan bygget fungerer for dem som bruker det i dag.

Benytt muligheten til å oppdatere deg på hva som skjer på energieffektiviseringsfronten, og meld deg på Energismarte Bygg Konferansen 2023.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing