EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

EFO søker næringspolitisk direktør

Er du vår nye næringspolitisk direktør?

Vil du bidra til å gjøre Norge til verdens første helelektriske samfunn?

Elektroforeningen (EFO) ser etter en ny næringspolitisk direktør som kan løfte og styrke foreningens arbeid med å fremme og sette sine medlemmers interesser på dagsordenen, og med det bidra til det grønne skiftet.

God kjennskap til norsk forvaltning, gjerne innsikt i internasjonal utvikling innen energipolitikk og et bredt kontaktnett er sentrale forutsetninger for å lykkes i stillingen. Du har gjerne erfaring fra norsk politikk, arbeid med myndighetskontakt og/eller organisasjonsliv.

Du har god gjennomføringsevne, er løsningsorientert og har solide relasjonsbyggende ferdigheter. Oppgavene vil være av både strategisk og operativ karakter. Stillingen gir muligheter for å arbeide med rammevilkår av stor betydning for overgangen til et bærekraftig samfunn med økt elektrifisering. Som næringspolitisk direktør vil du samarbeide tett med et bredt spekter av aktører både nasjonalt og internasjonalt.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101 eller Marius Malmer, tlf. 900 96 824. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i en innledende fase.

Søk og les mer her

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing