EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

EFObasen i mobiltilpasset utgave

Av:
Last ned PDF
14.10.2020

Vi vet at over 25% av EFObasens brukere benytter mobiltelefonen og ikke pc. Vi har derfor utviklet en ny og mobiltilpasset utgave som lanseres 26. oktober.

 

Mer brukervennlig

Vi har hatt stort fokus på å skape en mer brukervennligløsning, og den nye utgaven vil gi en mye bedre brukeropplevelse for de som bruker EFObasen via mobiltelefon.  Grensesnittet ser bedre ut og er mer tilpasset, det blir lettere å navigere, lettere å lese tekst og lettere å søke etter informasjon.

 

Strekkodescanner

En annen funksjon som inkluderes i den nye utgaven er en strekkodescanner. Denne lar deg bruke kameraet på din mobiltelefon til å scanne strekkoden på et hvilket som helst elektroprodukt, og så bli ført rett inn i EFObasen til produktets hjemmeside. Dette er en løsning mange har etterspurt og som vi vet at særlig mange elektrikere har ventet lenge på.

 

Innspill eller ønsker?

Vi utvikler EFObasen kontinuerlig i henhold til de ønsker og behov som våre medlemmer, kunder og brukere har. Har du innspill eller ønsker til forbedring tar vi mer enn gjerne i mot disse. Send oss en epost til elektroforeningen@efo.no.

 

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing