EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Kampanje: Få 3 måneder annonseplass i EFObasen for 10.000,-

Av:
Last ned PDF
31.1.2022

Akkurat nå kjører vi en kampanje hvor du kan få 3 måneder med annonseplass i EFObasen for kun 10.000, -. Man kan altså spare hele 5000,-.
Kampanjen varer frem til 30.06.22 - og varer 3 mnd frem hvis du signerer innen juni.

EFObasen får stadig flere brukere. Gjennom APIer er basen integrert med alt fra grossistenes handelsløsninger, til Boligmappa, El-Verdi, Elscoop, Elektrounion, Holte og mange flere. Nelfos Eldata lenker direkte inn i EFObasen.

I sum gir dette et høyt antall besøkende, slik at vi kan garantere minst 50.000 visninger av hver annonse - hver måned. Om en annonse mot formodning ikke oppnår 50.000 får den automatisk løpe en måned til uten ekstrakostnad.

Begrenset antall annonser tilgjengelig

For å være sikre på at vi klarer å levere de garanterte antall visninger på hver annonse har vi kun et begrenset antall annonser tilgjengelig til salg hver måned. Første-mann-til-mølla-prinsippet gjelder. Det er mulig å reservere annonseplass for inntil 12 måneder frem i tid.

Krav til annonser

Alle annonser skal være relevante for EFObasens brukere, og relatert til EFObasen. EFO forbeholder seg retten til å avvise annonser som EFO vurderer som irrelevant for EFObasens brukere.

Format:

Vi ønsker JPG-fil med 1080x1920p.

Husk å legge ved lenken annonsen skal vise til.

Send e-post til elektroforeningen@efo.no for å booke din annonse.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing