EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

EFOjulemøtet 2022

Julemøtet 2022

I går arrangerte vi EFOjulemøte på hotell Sommerro i Oslo. I år var det rekordmange påmeldte. Etter den faglige delen fikk vi oppleve vakker julemusikk fra Stina Hole Ulla, og nyte deilig mat og drikke i Kroghsalen på Sommerro. Den faglige delen av møtet ble direktesendt. Ønsker du opptak av møtet, ta kontakt med thea@efo.no.

Temaet for møtet var digitalisering, og vi fikk besøk av Morten Myhrvold, digital- og IT-direktør i Sonepar Norge, Knut Ramstad fra Nordic Office of Architecture og Professor ved NTNU, og Kari Befring Bjørnstad, fagdirektør for digitalisering i DiBK. Myhrvold fortalte om forventninger en grossist har til EFObasen, mens Ramstad viste hvordan arkitektene jobber, og om hvilke behov de har for data. Bjørnstad dykket ned i hvordan myndighetene ser på digitalisering, mens EFOs digitalsjef, Phillip Tran, fortalte om ETIM MC (ETIM modelling class) og Frank Jaegtnes snakket om de viktigste trendene i bransjen, og hvordan det påvirker EFOs arbeid med digitalisering og EFObasen.

Phillip Tran & Frank Jaegtnes


Noen sitater fra dagen:

Kari Befring Bjørnstad: «Vi ser på digitalisering som det viktigste verktøyet for å være i stand til å møte fremtidens krav, og ikke minst det grønne skiftet. De som ikke er med på den tankegangen de er jeg redd for kommer til å ende opp som Nokia og Kodak.»

Morten Myhrvold: «Sammenlignet med andre Sonepar-land, har vi god bredde og dybde takket være EFObasen.»

Knut Ramstad: «Om du tror du forstår dagens teknologiutvikling, da har du ikke forstått så veldig mye.»

Frank Jaegtnes: «EFObasen er vårt viktigste bidrag til digitaliseringen.»

Phillip Tran: «EFObasen er skatten vår, og det er deres data. Vår oppgave er «Hvordan kan vi hjelpe dere til å være med på denne digitale reisen?»

Vi i EFO ser frem til neste gang vi møtes.

Har du spørsmål om EFObasen, eller har du vurdert å delta på EFObaseskolen? Årets siste EFObaseskole arrangeres 7. desember. Klikk her for å melde deg på.

Kari Befring Bjørnstad, DiBK

Phillip Tran, EFO
Morten Myhrvold, Sonepar Norge
Lett servering til den faglige delen

Stine Hole Ulla

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing