EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE
Frank Jaegtnes står foran en skjerm hvor det står EFO julemøtet 2023. Han prater til salen.

Frank Jaegtnes, administrerende direktør i Elektroforeningen, ønsker velkommen til julemøtet 2023

EFOjulemøtet 2023

Torsdag 7. desember arrangerte vi det årlige EFO-julemøtet på Hotell Continental i hjertet av Oslo. Etter en informativ faglig del, skapte Knut Anders Sørum og Nora Jabri en stemningsfull atmosfære med vakker julemusikk, mens vi nøt deilig mat og drikke. 

På møtet fikk vi gleden av å høre Marte Herje Strømme fra Prognosesenteret dele innsikter om bransjens trender. Frank Jaegtnes, presenterte resultater fra to års arbeid med digitalisering i BAE-næringen. Marie Loe Halvorsen ledet presentasjonen av en ny veileder for solklare bygg, og sammen med Mari Lauglo (Norconsult AS) og Thor Christian Tuv (Fusen AS) diskuterte de muligheter og utfordringer i bransjen, og hvordan veilederen kan hjelpe.

Møtet satte også fokus på mangfold, der Karoline Nystrøm ga en orientering om Lederløftet for Mangfoldsledelse. Hege Amundsen Elvestad (Berggård Amundsen & Co AS ) og Runar Hansesætre (Ahlsell Norge AS), som nylig signerte Lederløftet for Mangfoldsledelse, beriket diskusjonen om viktigheten av mangfold i bransjen.

Noen sitater fra møtet:

Marte Herje Strømme: -Markedet fremover preges av betydelig usikkerhet. På en positiv note vil energieffektivisering bidra til økt etterspørsel i ROT-markedet, og skaper mulighet for vekst. 

Frank Jaegtnes: -EFO er godt posisjonert i Norge, vi er tilstede der vi skal være, og jobber sammen med gode samarbeidspartnere. Jeg er stolt av staben og det vi får til. Mange i verden ønsker å se det vi i Norge gjør i forhold til produktdata. 

Marie Loe Halvorsen: -Det er ikke så mye som skal til for at et bygg skal være klargjort for sol, men det kan koste mye å fikse i ettertid. Med en veileder for solklare bygg forenkler vi prosessen for senere installasjon av solceller.

Karoline Nystrøm: -EFO er en pioner når det kommer til mangfold, vi begynte å sette det på agendaen allerede i 2019.

Runar Hansesætre: -Det handler om å bry seg om de du jobber med, de ansatte er det viktigste du har. Det har vi høyt på agendaen, og bygger en kultur rundt det.

Hege Amundsen Elvestad: -Det starter med å definere den kulturen du vil ha i bedriften din. Vi trenger mangfold, og når vi begynner å skape en stolthet, vekker vi interesse blant flere.

Vi i EFO ser frem til neste gang vi møtes!

Lett servering til den faglige delen
Marte Herje Strømme
Mari Lauglo og Marie Loe Halvorsen
Thor Christian Tuv
Hege Amundsen Elvestad, Runar Hansesætre, og Karoline Nystrøm

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing