EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE
Thomas Liland-Vik: Daglig leder i KE Automasjon og styreleder i IEE ønsker velkommen til Konferansen

Bilde: Thomas Liland-Vik: Daglig leder i KE Automasjon og styreleder i IEE ønsker velkommen til konferansen

Energismarte Bygg 2024- en oppsummering

6-7. mars arrangerte Nelfo og EFO Energismarte bygg Konferansen 2024 i Lillestrøm. Her kom det tilreisende fra hele Norge som alle har interesse for energisparing og energieffektivisering. Blant utstillere kunne du finne: Eaton, Fagerhult, Fagskolen Vestfold og Telemark, Glamox, Instrell, Schneider Electric, Airthings, NewLight, Signify, Energi, ABB, og EnergyManager.

Under konferansen fikk vi høre fra innledere som bla. Thomas Liland-Vik: Daglig leder i KE Automasjon og styreleder i IEE, Anders Bjartnes: Ansvarlig redaktør i Energi og Klima, Lars Erik Berg: Direktør for Sikkerhet og risikostyring i HRP, Ida Thorendahl: Daglig leder i Lyskultur og Cecilie Blytt: Seniorrådgiver i DFØ.

Dag en var fullpakket med spennende diskusjoner og engasjerende innlegg. Vi startet med en velkomst fra Thomas Liland-Vik, etterfulgt av et innblikk i dagens energisituasjon med Anders Bjartnes. Erik Newth delte tankevekkende perspektiver på hvordan energieffektivisering kan bidra til klimamålene. Etter en kort pause ble temaet for diskusjon politikk og rammebetingelser, med innsiktsfulle bidrag fra eksperter som Ingrid Helene Magnussen, Cecilie Blytt, Fredrik Bengtsen og Trond Simonsen.

Dagen fortsatte med inspirerende samtaler om energismarte bygg ledet av Tor I. Hoel, Tom Krogsrud, Jo Mortensen og Espen Thorgersen. Etter en diskusjon om ny teknologi og aktørenes rolle, avsluttet Thomas Engeset dagen med et inspirerende foredrag om kreativitet.

Vi fikk også oppleve en fantastisk konsert under middagen med selveste Magnus Grønneberg! I tillegg ble "Årets Energismarte Bygg 2023" kåret, denne gangen var det Gumpen Gruppen som gikk av med seieren. Les om vinneren her.

Dag to av arrangementet utforsket energieffektivisering og bærekraftig energibruk i bygg og eiendom. Foredragene omhandlet solenergi, smart belysning, LED-teknologi, styringssystemer, og IT-sikkerhet i smarte bygg. Samtalen med styret i IEE reflekterte over dagens arbeid med energieffektivisering.

Vi i EFO gleder oss allerede til neste Energismarte Bygg Konferanse!

Under kan du se en samling av bilder fra konferansen. Om du ønsker å bruke bildene, eller er på jakt etter noen bilder som ikke ligger under, ta kontakt med linn@efo.no. Merk gjerne bildet: Foto. EFO.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing