EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE
Bilde av den norske delegasjon som står ved siden av hverandre og smiler til kamera

Bilde: Den norske delegasjon: Terje Røising, Frank Jaegtnes, Martin Bondkall, Ole Gunnar Honningsøy, og Phillip Tran.

ETIM Forum 2023: Bransjetreff og ETIM-standardens rolle

Denne uken samlet ETIM International-medlemmer og globale bransjemedlemmer seg i Palma, Mallorca, for det andre ETIM Forumet. Etter den vellykkede første utgaven i Oslo i 2022, ble denne årlige begivenheten igjen en mulighet for bransjeeksperter til å samles og dele innsikt.

ETIM (Elektro, Teknikk, Informasjonsmodell) er en global standard som strukturerer produktinformasjon innen elektro, VVS og bygg sektoren. Den spiller en sentral rolle i å lette effektiv kommunikasjon og datadeling mellom produsenter, distributører og andre bransjeaktører. Du kan lese mer om ETIM her.

Dette året ble arrangementet organisert som en effektiv "tre-i-en" -opplevelse, med møter i Generalforsamlingen, det tekniske utvalget og selve ETIM Forumet. Dette varierte programmet inneholdt presentasjoner og diskusjoner om aktuelle bransjetemaer, inkludert miljødata, produktdata maler i henhold til ISO-standarder, datautviklinger og ETIM-modelleringsklasser.

Frank Jaegtnes, administrerende direktør i Elektroforeningen forteller om arbeidet i Norge

På arrangementet var det over 60 deltakere, blant 22 medlemsland. Vi er glade for å ha vår administrerende direktør Frank Jaegtnes og vår teknologidirektør Phillip Tran til stede på dette arrangementet, sammen med ETIM Norge medlemmer, hvor de har muligheten til å delta i de spennende samtalene om bransjen og hvordan ETIM-standard bidrar til strukturert produktinformasjon.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing