EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Generalforsamling og medlemsmøte 23. april

Den 23. april kunne EFO ønske velkommen til generalforsamling og medlemsmøte på Hotell Bristol i Oslo.  

Generalforsamling

Generalforsamlingen ble åpnet av Frank Jaegtnes og EFOs styreleder og administrerende direktør i Eaton, Jon Helsingeng. Frank Jaegtnes og Jon Helsingeng gikk gjennom årsberetning 2024, styreleders redegjørelse, regnskap 2023, budsjett og handlingsplan for 2024, serviceavgift for 2025, valg til styrer og valg til valgkomite. Det er ingen endringer i styrene i 2024.

Æresmedlem og leder for valgkomiteen, Bjørn Amundsen, går av som leder for valgkomiteen. Vi takker han for hans enestående innsats gjennom flere tiår for Elektroforeningen og elektrobransjen. Geir Bjørnstad går inn som leder for valgkomiteen.

f.v. Jon Helsingeng, Bjørn Amundsen og Frank Jaegtnes

Styrene i EFO:

Hovedstyret:

Leder: Jon Helsingeng, Eaton Electric AS

Medlem: Jan Willy Fjellvær, Solar AS

Medlem: Toril Backe Jenssen, Glamox

Medlem: Jørn-Are Bergh, Onninen AS

Grossiststyret:

Leder: Hege Amundsen Elvestad, BA & Co AS

Medlem: Lars Hamborg, Otra Norge AS

Medlem: Runar Hansesætre, Ahlsell Norge AS


Leverandørstyret:

Leder: Espen Pettersen, Prysmian Group Norge AS

Medlem: Manuel Carreno, ABB AS

Medlem: Ola M. Storrusten, Miltronic AS

Medlem: Jostein Igdun, Siemens AS

Medlem: Geir Arkøy, Elis Elektro AS

Valgkomite:

Leder: Geir Bjørnstad, EVBox

Det var ingen innvendinger under årets generalforsamling.


Medlemsmøte

Vår administrerende direktør, Frank Jaegtnes, ønsker velkommen til medlemsmøtet
Lasse Arnesen, Microsoft

Medlemsmøtet startet med en engasjerende presentasjon om kunstig intelligens (KI/AI) og dens potensial for bruk i databaser, med spesielt fokus på inspirasjon fra AI knyttet til EFObasen. Dette ble presentert av Lasse Arnesen fra Microsoft.

Jørgen Dalen, Mindshift

Vi kjører for tiden et prosjekt om Åpenhetsloven. Det stilles stadig større krav til dokumentasjon av enkeltprodukter og deres tilvirkningsforhold, og våre medlemmer opplever en betydelig økning i henvendelser knyttet til både Åpenhetsloven og bærekraft generelt. Jørgen Dalen fra Mindshift ga oss en grundig gjennomgang av fordelene ved økt åpenhet om produkter, og hvordan EFObasen kan effektivisere informasjonsflyten i byggenæringen.

Gry Rohde Nordhus, Apeland

Til slutt ble resultatene fra vår medlemsundersøkelse presentert av Gry Rohde Nordhus fra kommunikasjonsselskapet Apeland. Denne undersøkelsen er en del av vårt kontinuerlige forbedringsarbeid og vil bidra til å styrke vår strategi og kommunikasjon til fordel for medlemmene.

Frank Jaegtnes, Elektroforeningen

Videre fikk vi en oppdatering om digitale produktpass (DPP) og hvordan det vil påvirke oss alle. Vår administrerende direktør, Frank Jaegtnes, ga en detaljert gjennomgang av EFOs deltakelse i Standard Norges speilkomite og arbeidet med DPP.

Thomas Tvedt

Etter møtene nøt vi en deilig aperitiff, før vi gikk til selskapslokalet hvor Bristol hadde dekket på til middag. Det ble servert en lekker tre-retters bestående av bakt gulrot, kveite og sjokoladeterte. I tillegg om Thomas Tvedt for å synge for oss.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing