EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Møt månedens EFOmedlem: DEVI by Danfoss

Den 4. mai dro EFO til Ensjø for å møte DEVI på deres første stopp på sin Roadshow turne. Her møtte vi Inge Lehmann, marketingsjef og Ørjan Torkehagen, salgssjef i DEVI. DEVI-varemerket eies av Danfoss, og har vært på det norske markedet siden 1988. DEVI leverer alt som trengs for elektriske varmeløsninger, og har produkter og løsninger både for innendørs- og utendørs bruk. I disse dager reiser de landet rundt for å spre kunnskap om produktene deres til kundene sine. Hovedkontoret i Norge ligger på Skui, ikke langt unna EFO på Lysaker, men det var altså på Ensjø vi møttes denne gangen.

- Vi har en veldig travel periode foran oss så vi setter stor pris på at dere kunne møte oss på vårt første stopp på Roadshowet, sa Inge Lehmann og fortsatte: frem til midten av juni er vi stort sett på farten, vi skal innom 20 steder og treffe mange hyggelige elektrofolk, dette gleder vi oss veldig til.

Utstilling av produkter under DEVIs roadshow.

Historien

For å bli bedre kjent med DEVI og Danfoss, starter vi med litt Danfoss historie. På 1930-tallet grunnla danske Mads Clausen sitt eget selskap som han kalte «Dansk Kjøleautomatikk og Apparatfabrikk» Siden den gang har virksomheten vokst fra å være en enmannsbedrift til å bli en av verdens ledende leverandører av innovative og energieffektive klimaløsninger med 40.000 ansatte over hele verden. Gjennom 2000 tallet har Danfoss kjøpt opp flere varmeteknologiselskaper, blant annet DEVI i 2003. DEVI har også en lang historie tilbake til 1942, hvor virksomheten ble grunnlagt som Dansk Elektro Varmeindustri.

- Med Danfoss i ryggen har vi muskler til å fortsette å videreutvikle nye løsninger og konkurrere i markedet, selv i usikre tider. Dette gir oss en kjempe fordel, fortalte salgssjef Ørjan Torkehagen.

80 år og mer aktuell enn noen gang.

- DEVI hadde 80-årsjubileum i fjor. Som en ledende aktør innen elektriske varmeløsninger har vi opprettholdt vår posisjon og relevans i markedet gjennom alle disse årene. I dag, hvor elektrifisering er en megatrend i samfunnet, har DEVI aldri vært mer aktuell, sa Inge Lehmann - Varmeløsningene våre representerer moderne teknologi og bærekraftig utvikling. Vi er dedikert til å levere produkter med lang levetid og tjenester som bidrar til å redusere energiforbruket og klimapåvirkningene.

Roadshow – DEVI skal gjøre hverdagen enklere og mer effektiv for installatørene

DEVI har lagt ut på en turne, som skal ta dem rundt i store deler av landet. Roadshowet er et samarbeid med EFO-medlemmet Onninen. En lignende turne vil bli gjentatt til høsten i samarbeid med andre elektrogrossister. Allerede fra dag en var det stor interesse og godt oppmøte. Hele salgsteamet kommer til å være på veien for å promotere DEVI.

- Bakgrunnen for turneen er at DEVI ønsker å vise frem fremtidens elektriske varmeløsninger, og inspirere bransjen med våre mest innovative og installajonsvennlige løsninger, sa Ørjan Torkehagen. - Vi møter kundene der de er, og vi får mange gode fagsamtaler i løpet av en dag.

- Et mål med roadshowet er også å gjøre arbeidshverdagen enklere og mer effektiv for installatørene, og de reiser med slagordet: Make it easy, make it DEVI.

- Vi har lastet Roadshow hengeren med et utvalg av våre beste og mest populære produkter, og vi i DEVI salgsteamet står klare til å ta imot alle som ønsker en prat. Når de besøkende har utforsket utstillingene våre, byr vi på litt mat fra grillen. Avslutningsvis kan man spinne på DEVI lykkehjulet og vinne premier, fortalte Torkehagen begeistret.

Produktene – fremtidens varme er elektrisk

DEVI leverer elektriske varmeløsninger, og er overbeviste om at «fremtidens varme er elektrisk», noe som også passer godt inn i EFOs visjon om at Norge skal bli verdens første helelektriske samfunn. De tilbyr alt fra elektriske gulvvarmeløsninger, til utendørs is- og snøsmeltingsystemer for tak, takrenner, nedløpsrør, trapper og bakkeanlegg, samt frostsikring av rørsystemer. Løsningene brukes i privatmarkedet, til renovering og i nye prosjekter samt i kontorer, hoteller, næringsbygg og offentlige bygg.

DEVI kan vise til mange vellykkede prosjekter både i Norge og rundt omkring i verden. Løsningene deres kan brukes til alt fra elektriske varmesystemer for å bevare gamle slott, til elektrisk gulvvarme i nær nullutstlippsbygg.

De har bl.a. levert elektrisk gulvvarme til badene i hotelldelen av Mjøs-tårnet i Brumunddal.  

- Her var utfordringen at man ønsket et kostnadseffektivt varmesystem på badene, som gir hotellgjestene høy komfort samtidig som det ikke skulle være vedlikeholdskostnader for hotelleieren. Løsningen ble en hardfør varmekabel, DEVIinline™ med 20 års utvidet bruksgaranti, fortalte Inge Lehmann.  

Du kan lese mer om DEVIs leveranse til Mjøstårnet her.

DEVI er tydelige på at elektrifisering er en del av fremtiden. En stor takk til Inge Lehmann og Ørjan Torkehagen for at EFO fikk komme en tur innom Roadshowet deres, og lykke til videre på turneen!

Vi ønsker å formidle våre medlemmers historier. Holder bedriften din på med noe spennende, eller har dere en historie dere ønsker å fortelle? Ta kontakt med Thea@efo.no  

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing