EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE
Lisa Marie Mo, vant prisen Elektrokvinnen 2023 (t.v), mens Hege Amundsen Elvestad mottok prisen Elektrobransjens Mangfoldspris 2023 på vegne av sin arbeidsplass, Berggård Amundsen.

Bilde: Vinnerne året 2023. Lisa Marie Mo, vant prisen Elektrokvinnen 2023 (t.v), mens Hege Amundsen Elvestad mottok prisen Elektrobransjens Mangfoldspris 2023 på vegne av sin arbeidsplass, Berggård Amundsen.

Nominer din kandidat til Elektrobransjens Mangfoldspris og Elektrokvinnen 2024!

Nominer elektrokvinnen 2024 og elektrobransjens mangfoldspris her.

Flere og flere elektroselskaper har satt seg mål om å øke mangfoldet i egne rekker for å bidra til utviklingen av både det enkelte selskap, bransjen og samfunnet. Vi i EFO ønsker i  år å fortsette å både løfte frem Norges elektrokvinner og elektroselskaper som jobber målrettet med mangfold. Skal Norge bli verdens første helelektriske samfunn er vi avhengig av å få nye perspektiver for å bevege oss i riktig retning, og bransjen har et stort potensial.

- Vi kårer Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris for å rette søkelys på mangfold, kjønnsbalanse og likestilling i bransjen. Det er viktig for oss å løfte frem heltene og forbildene i bransjen. Endring må forankres i toppledelsen, slik at vi kan få en mer moderne bransjekultur, sier Frank Jaegtnes, Administrerende Direktør i Elektroforeningen EFO.

Kåringen av Elektrokvinnen 2024 og utdelingen av Elektrobransjens Mangfoldspris vil foregå under Eliaden 2024, og nominasjonen vil være åpen fra og med 11. mars. Nominasjonen stenges 1.mai.

Vi ønsker å engasjere hele bransjen vår og ber derfor våre medlemmer og samarbeidspartnere om å nominere til både Elektrokvinnen 2024 og Elektrobransjens Mangfoldspris.

Kriterier for nominasjon:

Elektrokvinnen 2024

Elektrokvinnen 2024 er en rollemodell innenfor bransjen. Hun bidrar til å sette mangfold på agendaen både innenfor eget selskap men også innenfor bransjen. Hun er fremtidsrettet, modig, kunnskapsrik og utholdende. Hun er en vi kan se opp til.

Elektrobransjens Mangfoldspris

Elektrobransjens Mangfoldspris 2024 har det å øke mangfoldet innen eget selskap som en sentral del av strategien. Lederne i selskapet er gode rollemodeller for god mangfoldsledelse, selskapet har tydelige og målbare aktiviteter som er tett knyttet til verdiskapning i selskapet. Selskapet inspirerer også andre ved å snakke med utestemme om mangfold.

Juryen består av Frank Jaegtnes (adm.dir. EFO), Loveleen Rihel Brenna (grunnlegger og daglig leder, Seema), Ove Guttormsen (adm.dir Nelfo), Ida Thorendahl (daglig leder, Lyskultur), Karoline Nystrøm (Chair Advisory Board on Diversity, EFO) og Helene Astrup (Senior HR rådgiver, Bravida)

Har du spørsmål om kåringene? Ta kontakt med EFOs kommunikasjonsmedarbeider, Linn Kise (linn@efo.no)

Vi gleder oss til å lese nominasjonene deres!

Nominer din kandidat her.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing