EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Foto: Sturlason

Ny næringspolitisk direktør i EFO

Vi har ansatt en ny næringspolitisk direktør. Marie Loe Halvorsen tiltrer stillingen 1. oktober, og vil spille en viktig rolle i å fremme EFOs kjernesaker. Hun vil være en pådriver for EFOs målsetting – Norge, verdens første helelektriske samfunn.

- Vi er veldig glade for å få en så dyktig og fremoverlent næringspolitisk direktør med på laget. Hun vil bidra til å løfte viktige diskusjoner, og sørge for at våre kjernesaker blir satt på agendaen, sier Frank Jaegtnes, administrerende direktør i EFO.

Halvorsen kommer fra jobben som byrådssekretær for finansbyråden i Oslo, der hun representerte MDG. Hun har tidligere vært byrådssekretær for byutvikling, og har hatt stilling som energirådgiver i Vy. Hun er utdannet sivilingeniør, med spesialisering i fornybar energi.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på det viktige arbeidet med å gjøre Norge til verdens første helelektriske samfunn. Norge har alle forutsetninger for å få det til. Situasjonen vi har i verden i dag viser hvor viktig det er at vi satser på en rask overgang fra fossil til fornybar energi. Da er elektrifisering nøkkelen. Det er ekstra inspirerende å jobbe med en bransje som er så fremoverlent og tydelig på at det er mulig, sier Halvorsen.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing