EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Nytt webinar- vi tar diskusjonen om kraftgapet

I medlemsundersøkelsen vi nylig gjennomførte, svarte flere at de ønsker mer informasjon om viktige temaer for bransjen og endringer som skjer. Som et svar på dette, lanserer vi nå podkasten Elektrolytten og webinaret EFO Akademiet. I Elektrolytten vil vi ta pulsen på det som skjer bransjen og i EFO Akademiet vil vi gå mer i dybden på viktige temaer.

Vi diskuterer kraftgapet i EFO Akademiet

I den aller første episoden av EFO Akademiet, fortsetter vi diskusjonen om kraftgapet, som Thema Consulting omtalte på Eliadens åpningskonferanse. Svend Boye i Thema Consulting forklarer kraftgapet for oss og fra Andreas Aamodt i NHO Elektro får vi høre Elektroforums forslag til strakstiltak for å møte utfordringene. I tillegg har vi snakket med flere av våre medlemmer som var til stede på Eliaden, om hva de mener bør gjøres for å møte kraftgapet. Hør første episode av EFO Akademiet her.

Elektrolytten tok pulsen på Eliaden

I vår nye podkast Elektrolytten, vil vi løfte frem temaer som er viktige for bransjen.Under Eliaden pratet vi med flere av våre medlemmer, om viktige temaer som solenergi, sirkulære løsninger, bærekraft og mangfold. De tre første episodene er allerede ute der vi snakker med Ahlsell, Berggård Amundsen, Elektroimportøren, Etman og årets elektrokvinne Heidi Lie. Hør de tre første episodene av Elektrolytten her.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing