EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Bilde: Jan Willy Fjellvær, administrerende dirketør i Solar Norge AS

Solar Norge AS: Første Grossist til å signere Lederløftet for Mangfoldsledelse

- Vi anser dette for å være starten på en mer strukturert tilnærming til et område vi ser blir svært viktig for nåværende og fremtidig arbeidsliv, uttalte Jan Willy Fjellvær, administrerende direktør i Solar Norge, etter at Solar Norge AS, som den første grossisten i bransjen, signerte Lederløftet for Mangfoldsledelse.

Fjellvær delte selskapets forpliktelse til å omfavne mangfold som en styrke og delte sin visjon:

-I Solar ønsker vi å etterleve at mangfold er vår styrke, og at våre ulikheter vil gjøre oss til en bedrift som gir sunn forretning og verdiskapning i et trygt og inkluderende arbeidsmiljø.

Initiativet ble utløst etter at to personer i Solar Norges ledergruppe fullførte et omfattende opplæringsprogram i mangfoldsledelse i samarbeid med Seema AS. Dette opplæringsprogrammet har bevæpnet dem med verdifull kunnskap og ferdigheter som vil danne grunnlaget for en mer systematisk tilnærming til mangfold og inkludering i organisasjonen.

Fjellvær forklarte videre:

- I Solar skal vi ha et felles språk og prosesser som gir et arbeidsmiljø der mennesker føler seg respektert, støttet og verdsatt.

Dette vitner om selskapets forståelse av at en inkluderende kultur og et mangfoldig arbeidsmiljø er avgjørende for å tiltrekke, beholde og utvikle talentfulle medarbeidere.

Solar Norge AS' signering av Lederløftet for Mangfoldsledelse bærer deres sterke forpliktelse til å forme en mer inkluderende og mangfoldig fremtid for både ansatte og organisasjonen som helhet. Dette initiativet markerer ikke bare Solar Norges forpliktelse til bærekraft og inkludering, men det setter også standarden for andre grossister i bransjen og oppfordrer dem til å følge i samme spor mot mangfold, respekt og vekst.

Frank Jaegtnes, administrerende direktør i Elektroforeningen, og Jon Helsingeng, vår styreleder og administrerende direktør i Eaton

Tidligere i år signerte også Elektroforeningens administrerende direktør, Frank Jaegtnes, og vår styreleder og administrerende direktør i Eaton, Jon Helsingeng, Lederløftet for Mangfoldsledelse som første leverandør. Dette viser at bransjen som helhet tar mangfold og inkludering alvorlig og jobber sammen for å skape en mer inkluderende fremtid. Vi er glade for å være en del av dette positive arbeidet.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing