EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Bilde: Generalforsamling 2023

Velkommen til Elektroforeningens generalforsamling og medlemsmøte 23. april 2024

I år arrangerer vi generalforsamling og medlemsmøte på Hotell Bristol. Adressen er Kristian IVs gate 7, 0164 Oslo. Meld deg på her!

Kort agenda:

14:50-15:00 Ankomst og lett servering
15:00-15:45: Generalforsamling
15:45-16:00 Pause (lett servering)
16:00-17:30: Medlemsmøte
17:30-18:00: Aperitif
18:00 - sent: Middag og underholdning.

De som ikke skal møte til generalforsamling kan møte 15.45 til lett servering før medlemsmøtet som er åpent for alle. 

Program for medlemsmøtet: 

- Velkommen (Frank Jaegtnes)

- Kunstig intelligens (Lasse Arnesen). Vi vil få et spennende innlegg om kunstig intelligens (KI/AI), med spesielt fokus på hvordan dette kan anvendes i forbindelse med databaser. Vi ser også på muligheten for å hente inspirasjon fra bruk av AI knyttet til EFObasen. 

- Åpenhetsloven (Mindshift). Vi kjører for tiden et prosjekt om Åpenhetsloven. Det stilles stadig større krav til dokumentasjon av enkeltprodukter og deres tilvirkningsforhold, og våre medlemmer opplever en betydelig økning i henvendelser knyttet til både Åpenhetsloven og bærekraft generelt. Vi har gjennomført en behovskartlegging med assistanse fra Mindshift blant entreprenører, grossister og produsenter. Vi vil utforske fordelene ved økt åpenhet om produkter og hvordan EFObasen kan effektivisere informasjonsflyten i byggenæringen.

- Teknologioppdatering: digitale produktpass, (Frank Jaegtnes). Noen av dere har kanskje hørt om digitale produktpass (DPP) som drives frem i EU. Dette vil på påvirke oss alle, og EFO deltar i dag i en speilkommite i Standard Norge som jobber med dette. Vi vil få høre litt om hva DPP er, og hvordan det kan påvirke oss.

- Medlemsundersøkelse (Apeland). Som en del av vårt pågående forbedringsarbeid har vi engasjert kommunikasjonsselskapet Apeland til å gjennomføre en medlemsundersøkelse og styrke vår strategi og kommunikasjon til fordel for våre medlemmer. Det vil bli gitt en løypemelding fra dette prosjektet.

- Oppsummering og avslutning (Frank Jaegtnes)

Bilde: Thomas Tvedt

Som underholdning for kvelden har vi fått med oss den sympatiske rogalendingen Thomas Tvedt. Tvedt ble den store snakkisen under og etter The Voice på TV2 i 2023!  Han trollbandt ikke bare sin mentor Ina Wroldsen, men alle mentorene, publikum i salen og det norske folk uke etter uke!  I finalen ble han til slutt nr 2.

Vi ønsker alle våre medlemmer velkommen, og ta gjerne med deg kollegaer!

Meld deg på her!

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing