EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE
Portrett bilde av Linn som smiler til kamera. Foto

Bilde: Linn Kise

Velkommen til vårt nye tilskudd- Linn🌱

Det er med stor glede vi introduserer vårt nyeste tilskudd til Elektroforeningen, Linn. Linn er klar for å tre inn i rollen som kommunikasjonsmedarbeider i et ettårs engasjement for Thea Müller Andersen som skal ut i mammaperm.

Bli kjent med Linn👇🏻

Kan du fortelle kort om deg selv og din bakgrunn?

- Mitt navn er Linn Kise og jeg er 24 år gammel. Jeg fullførte min bachelorgrad i kreativ markedskommunikasjon ved Høyskolen Kristiania våren 2022, og har nettopp gjennomført et internship som innholdsprodusent ved Omni Online i Sydney, Australia.

Hva gleder du deg mest til i din nye rolle som kommunikasjonsmedarbeider?

- Jeg gleder meg mest til å fortelle Elektroforeningen og våre medlemmers gode historier. Det blir også spennende å lære masse om Elektroforeningen og deres viktige arbeid.

Kan du fortelle kort hva som vil være dine ansvarsområder?

- Jeg kommer i all hovedsak til å jobbe med Elektroforeningen sine sosiale medier kanaler, nyhetsbrev, og vår nettside EFO.no.

Noe du vil tilføye?

- Jeg gleder meg utrolig mye til å tre inn i stillingen som kommunikasjonsmedarbeider hos Elektroforeningen, og til å bli kjent med alle våre medlemmer. Det er også bare å ta kontakt med meg om du sitter på noen spennende ideer, eller noen gode historier du gjerne vil dele!

Vi i Elektroforeningen ønsker Linn velkommen med på laget!

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing