EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

EFO setter kvinner i fokus – Nå kårer vi Elektrokvinnen 2022

Av:
Last ned PDF
8.3.2022

I lys av kvinnedagen 8. mars, og av inspirasjon fra teknologibransjens «Norges 50 fremste tech-kvinner», ønsker vi i EFO å løfte frem Norges elektrokvinner. Elektrokvinnen 2022 er en kåring som skal bidra til å løfte fokus mot mangfold, kjønnsbalanse og likestilling innad i elektrobransjen. Skal Norge bli verdens første helelektriske samfunn er vi avhengig av å få nye perspektiver for å bevege oss i riktig retning, og bransjen har et stort potensial.

- Vi kårer Elektrokvinnen 2022 for å rette søkelys på mangfold, kjønnsbalanse og likestilling i bransjen. Det er viktig for oss å løfte frem heltene og forbildene i bransjen. Vise hvor tøffe de er, gjennom å vise hvor bra bransjen kan være. Vi ønsker flere kvinner velkommen, men har fremdeles en lang vei å gå. Endring må forankres i toppledelsen, slik at vi kan få en mer moderne bransjekultur, sier Ida Thorendahl, markedsdirektør i Elektroforeningen EFO.

Kåringen av Elektrokvinnen 2022 vil foregå under Eliaden, og nominasjonen vil være åpen fra og med 8. mars. Nominasjonen stenges 15. mai.

- Eliaden er stedet der bransjen vår viser seg frem. Det er her vi skal vise muskler, og demonstrere hvor attraktiv, bærekraftig og fremtidsrettet elektrobransjen er. Det er her vi har mulighet til å hylle de gode heltene og forbildene våre.

Vi ønsker å engasjere hele bransjen vår og ber derfor våre medlemmer og samarbeidspartnere om å nominere kvinnene i bransjen vår som gjør en ekstra innsats for kjønnsbalanse og likestilling, og som står foran som gode forbilder for resten av bransjen.  

Kriterier for nominasjon:

Elektrobransjen er en stor bransje, og har ufattelig mange stillinger å fylle. Vi er ikke bare på jakt administrerende direktører – vi ønsker å se representasjon fra hele bransjen. Stillingen er ikke viktig – det er arbeidet som skal tale. Vi ønsker å løfte frem dem som alltid går det ekstra steget. Forbildene våre. Kåringen er gjeldende for medlemmene og samarbeidspartnerne våre. Elektrokvinnen 2022 er fremtidsrettet, modig og kunnskapsrik. Hun er en vi kan se opp til.

Nominasjonene er nå åpne, og du kan nominere her.

Les mer om mangfold i bransjen her.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing