EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Bilde: Pexels/Stein Egil Liland

Sommerhilsen fra EFO

Kjære medlemmer

Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til deilige sommerkvelder og et pust i bakken. I år kan vi glede oss litt ekstra uten restriksjonene som de tidligere to somrene førte med seg.

Vi er nettopp ferdig med Eliaden, og syntes det var ekstra gøy at grossistene ønsket å stå side om side på vår langstrakte stand. Under Eliaden kåret vi også for første gang Elektrokvinnen, som i år ble Karoline Nystrøm. Les gjerne oppsummeringen vår fra Eliaden.

Mot slutten av sommeren står Arendalsuka for tur. Vi gleder oss til en aktiv og sosial uke sammen med våre medlemmer. Ta gjerne en titt på programmet vårt for uka. Vi ser fram til å dykke ned i temaer som energieffektivisering og mangfold, og håper å møte mange av dere der. Vi ønsker å gripe muligheten til å treffes fysisk når vi nå endelig har mulighet, så ikke nøl med å stikke innom EFObåten i Pollen for å slå av en prat.

Vårt neste medlemsmøte blir ekstra spesielt. 6. september inviterer vi nemlig medlemmene våre til medlemsmøte ombord på Brim Explorer i Oslofjorden. Brim Explorer er en elektrisk ferge, oppkalt etter det norrøne ordet for brytende bølge. Temaet for medlemsmøtet er elektrifisering. Under møtet blir det servert fingermat, og vi får underholdning ombord. Meld deg på dersom du ikke allerede har gjort det!

Utover høsten fortsetter vi med både fysiske og digitale arrangementer, som det vil komme flere detaljer om senere. Mot slutten av året avslutter vi 2022 med et fantastisk julemøte i nyåpnede Sommerro. Sommerro ligger der det gamle hovedkontoret til Oslo Lysverk lå fra 1932. Vi ser frem til å ta dere imot på våre arrangementer.

I mellomtiden ønsker vi i EFO dere alle en fin sommer med gode badetemperaturer, solfaktor og turer i skog og mark.

Gode sommerhilsener,

Frank og resten av Team EFO.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing