EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Frank Jaegtnes, administrerende direktør i EFO, ønsker alle våre medlemmer og kunder en flott sommer.

Sommerhilsen fra EFO

Kjære EFOmedlem,

Sommeren er her, og vi ønsker derfor å sende en liten sommerhilsen fra oss i EFO.

Dette året har allerede bydd på mye spennende. Det har vært høy aktivitet i Samordningsrådet, og i PDT Norge nærmer vi oss nå publisering av PDTer. Vi har jobbet for fremgang i trommelprosjektet, hvor vi tar sikte på å etablere en effektiv returordning for tromler. Vi har også implementert en helt ny statistikkmodul, både for å gjøre det enklere for dere som laster opp data, men også for å samle alle tjenestene og løsningene vi tilbyr inn i EFObasen – det skal kun være ett sted å forholde seg til.

Videre i år har vi utvidet teamet vårt med nyansettelser som bidrar til vår vekst. Vi ønsket Almin Dacic velkommen som vår nye service- og supportmedarbeider. I tillegg fikk vi med oss Kristin Viko Gaupset som rådgiver og Karoline Nystrøm som skulle hjelpe oss med å etablere en mangfoldsgruppe dedikert til vår bransje. Samtidig har vi også fått flere nye medlemmer som vi ønsker velkommen til vårt fellesskap: Teleste Norge AS, Zaptec Charger AS, AV Norway AS, Elcor AS, Sigdal Heating Solutions AS, Skarpnes AS, Teltonika Energy og Automax AS.

Vi ser også tilbake på en vellykket generalforsamling i april, der vi fikk muligheten til å møte mange av dere ansikt til ansikt. Her kunne vi ønske velkommen til våre nye styremedlemmer: Toril Bache Jenssen fra Glamox (Hovedstyret), Runar Hansesætre fra Ahlsell Norge AS(Grossiststyret), og nye i valgkomiteen: Jan Wilhelmsen (Elektroskandia AS) og Geir Bjørnstad (EVBox). Etter generalforsamlingen var det ikke lang tid til vi fikk arrangere sommermingel for våre medlemmer og samarbeidspartnere. Her ble det igjen muligheten til å knytte sterke bånd med våre medlemmer, og sentrale personer i bransjen. EFO har også besøkt EUEW konferansen i Rotterdam, og neste anledning vil være i Helsinki i 2025 – her håper vi at vi får se flere av våre medlemmer som både deltakere og som innledere.

Nå ser vi frem til en herlig og solfylt sommer før vi går inn i en intens og viktig høst.
 
I august venter Arendalsuka. Vi inviterer dere til å besøke EFObåten i Pollen og slå av en prat med oss. Dette er en unik mulighet til å møtes fysisk og utveksle ideer og perspektiver. Du kan se programmet vårt for Arendalsuka her. I tillegg til å møte oss i Pollen, har vi tre større arrangementer på Torvscenen. Disse arrangementene består av» Helelektrisk- hvor elektrifisert er Norge?»(en gjenganger fra fjoråret), «Energieffektivisering og lokal energiproduksjon», og «Mangfold i Elektrobransjen». Under Mangfoldsarrangementet kårer vi Elektrokvinnen 2023, og deler samtidig ut Elektrobransjens Mangfoldspris. Dette gleder vi oss masse til! Utenom arrangementene på Torvscenen, har vi et felles arrangement med Lyskultur om RoHS-direktivet, og et eget om Sirkulærøkonomi – hvor det blir samtale om råvaremangel.

Vi vil fortsette å arrangere både fysiske og digitale arrangementer gjennom høsten, og mer informasjon om disse vil bli gitt senere. Og som en avslutning på året, gleder vi oss til et fantastisk julemøte den 7. desember på Hotell Continental i Stortingsgata. Dette blir en uforglemmelig anledning til å samles og feire sammen. Du kan melde deg på allerede nå.

I mellomtiden ønsker vi i Elektroforeningen dere alle en fantastisk sommer fylt med solfylte dager, behagelige badetemperaturer og herlige turer i naturen.
Med varme sommerhilsener,

Frank Jaegtnes og resten av Team EFO.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing