EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGER

Ny i EFO: Hans William Huynh

Hans William Huynh og Frank Jaegtnes

Strålende fornøyd direktør

Vi er strålende fornøyd med å kunne ønske Hans William Huynh velkommen som en del av Team EFO, sier adm.dir Frank Jaegtnes. Våre medlemmer har utfordret oss på at kvaliteten på produktdata i EFObasen må bli bedre, og det vil Hans hjelpe oss med. I tillegg vil han bidra til å øke vår kapasitet til å drive service og support ovenfor medlemmer og kunder på et høyt nivå. Hans har lang erfaring innenfor dette, og kom med de beste referanser.

 

Glad for å være på plass

Jeg er kjempeglad for å nå være på plass i EFO, sier Hans selv. Jeg gleder meg til å bli kjent med både de andre ansatte, og ikke minst med EFOs kunder og medlemmer.

 

Service og support

En av de viktigste arbeidsoppgavene til Hans blir førstelinje service og support ovenfor medlemmer og kunder. Mange av dere vil nok fremover oppleve at det er Hans som tar telefonen eller svarer på epost når dere tar kontakt med oss i EFO. Han vil jobbe tett sammen med Phillip når det kommer til service- og support knyttet til EFObasen, og sammen med resten av Team EFO når det gjelder EFOs øvrige medlemstilbud.

 

Validering og kvalitetssikring i EFObasen

I tillegg til førstelinjekontakt med medlemmer og kunder får Hans en nøkkelrolle i arbeidet med kvalitetssikring og validering i EFObasen. Dette er et arbeid som EFO har hatt fokus på lenge, men som bare blir viktigere fremover. Om deres produkter i EFObasen mangler bilde av god nok kvalitet, har for få ETIM-egenskaper eller andre mangler eller feil er det ikke usannsynlig at Hans fremover vil ta kontakt for å be dere rette opp dette.

 

Ta han godt i mot

Vi i administrasjonen skal gjøre vårt beste for at Hans fåren god start i EFO og at han raskt kommer opp i gå. Jeg håper alle våre medlemmer og kunder vil gjøre det samme, avslutter Frank.

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing