EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Nytt styre i Elektroforeningen, EFO

På Elektroforeningens (EFOs) generalforsamling torsdag 22. april ble det valgt nytt hovedstyre i foreningen. Jon Helsingeng, adm.dir i Eaton ble gjenvalgt som styreleder. Jørn-Are Bergh, direktør i Onninen, og Espen Pettersen, direktør i Prysmian Group, ble begge valgt som nye styremedlemmer. I tillegg ble Karoline Nystrøm, adm.dir i Schneider Electric, og Jan Wilhelmsen, adm.dir i Elektroskandia gjenvalgt som styremedlemmer. Direktør i Solar, Jan-Willy Fjellvær, var ikke på valg, og fortsetter i styret.

To takket av

Geir Bjørnstad, direktør i EVBox, ble takket av etter 10-års tjeneste som tillitsvalgt i EFO. De siste årene har Bjørnstad vært nestleder i EFOs hovedstyre og leder av EFOs leverandørstyre. Den andre som gikk ut av hovedstyret var Onninens Jack Andresen. - Både Jack og Geir fortjener en stor takk for sin innsats i hovedstyret. De har vært viktige bidragsytere i utviklingen av EFO, og jeg har satt stor pris på samarbeidet med dem. Det sier adm.dir i EFO, Frank Jaegtnes.

God miks av kontinuitet og fornyelse

Hovedstyret er EFOs øverste organ mellom generalforsamlingene. Med to nye styremedlemmer, og fire som fortsetter, blir det en god miks av fornyelse og kontinuitet i hovedstyret.  - Vi setter utrolig stor pris på at vi har så mange engasjerte medlemmer som påtar seg verv som tillitsvalgte i foreningen. De gjør en uvurderlig innsats for alle medlemmene.


Rekordstor generalforsamling

For andre år på rad ble EFOs generalforsamling avholdt digitalt, og for andre år på rad ble det satt deltagerrekord. - Selv om vi gleder oss til å møtes fysisk igjen, er det ingen tvil om at digitale møter har gitt flere muligheten til å delta. Fremover må vi klare å ta med oss det beste fra både fysiske og digitale møter, avslutter Jaegtnes.

NB. Bildet ble tatt i 2019 - før Covid-19

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing