EFO BASENSTATISTIKKNÆRINGSPOLITIKKBLI MEDLEM / KUNDEOM EFONEDLASTNINGERIEE

Sommerhilsen fra EFO

Kjære medlemmer,

 

Sommeren er rett rundt hjørnet. Varmere dager, lysere kvelder, ferie og ikke minst muligheten til å igjen være i sosialt lag med venner og familie, er noe de fleste av oss ser frem til. I EFO gleder vi oss også veldig over utsiktene til endelig å kunne invitere til fysiske medlemsmøter igjen når vi er tilbake etter ferien.

 

Vi er en liten bransje i et lite land. Relasjoner betyr mye, og vi trenger å møtes for å holde dem vedlike og utvikle nye. Der spiller EFO en viktig rolle, som tilrettelegger av både faglige og sosiale møteplasser.

 

I midten av august skal EFO til Arendalsuka. Der skal vi sette bransjen på kartet gjennom flere arrangementer med tema som elektrifisering, energieffektivisering og nett og infrastruktur. Blant deltagerne på våre arrangementer finner vi både statsråd Tina Bru og flere stortingsrepresentanter. Vi gleder oss også stort over at flere medlemmer er til stede for å bidra med sine historier om hvordan vår bransje kan løse samfunnets problemer.

 

Så håper vi mange av dere vil sette av ettermiddagen 1.september til å være sammen med oss i EFO. Da inviterer vi til en After-Summer-Mingle, hvor det blir faglig påfyll, litt mat og drikke, og ikke minst – endelig en mulighet til å treffe og snakke med mange bransjekollegaer igjen.

 

Utover høsten blir det også flere ulike arrangementer, før vi som normalt avslutter med vårt tradisjonelle julemøte den første torsdagen i desember. Selv om vi håper mange vil delta fysisk på disse møtene, har det siste året vist oss at vi også når ut til enda flere når vi har møter digitalt. Møtene utover høsten vil nok derfor i stor grad bli lagt opp med mulighet både for å delta fysisk og for å kunne følge møtet digitalt. Forhåpentligvis blir begge deler en god opplevelse.

 

Uavhengig av om vårt neste møte blir digitalt eller fysiskgleder vi i EFO oss veldig til å se dere igjen etter sommeren. Måtte alle få en fin ferie som gir rikelig med energipåfyll før nok en spennende høst og vinter for elektrobransjen.

 

Varme sommerhilsener,

Frank og resten av Team EFO

 

Siste nyheter

Bli medlem i EFO
Bli medlem
Design og utvikling av M51 Marketing